Eczema La Adulți: Simptome, Diagnostic Și Multe Altele



Cu toate acestea, furnizorii de asistență medicală pot diagnostica starea pielii pe baza numărului de simptome și a modului în care aceste simptome se prezintă. Consultați medicul dacă acești pași nu ameliorează erupția cutanată sau pare infectată. Copilul dumneavoastră ar putea avea nevoie de un medicament pe bază de rețetă pentru a controla erupția cutanată sau a trata o infecție. Tipul de antihistaminic care provoacă somnolență poate afecta negativ performanțele școlare ale unor copii. Pentru a diagnostica dermatita atopică, medicul dumneavoastră va discuta probabil cu dumneavoastră despre simptomele dumneavoastră, vă va examina pielea și vă va revizui istoricul medical. Este posibil să aveți nevoie de teste pentru a identifica alergiile și pentru a exclude alte boli ale pielii.



Tratamentul de la medicul dumneavoastră sau de la dermatolog vă ajută să vă dispară simptomele mai repede. Puteți preveni erupțiile viitoare evitând iritanții și alergenii care v-au cauzat simptomele și folosind o cremă hidratantă pe piele în mod regulat pentru a vă rehidrata pielea. Dermatita atopică (eczema) este o erupție cutanată cu mâncărime datorată unei reacții imune. Reacția poate fi declanșată de multe tipuri diferite de iritanți la bebeluși și adulți. Anumite mutații genetice pot crește riscul de dermatită atopică, la fel ca și factorii de mediu.

Care Sunt Complicațiile Eczemei ​​la Adulți?



Diferența dintre eczemă și dermatită este că eczema se referă la un grup de afecțiuni ale pielii, în timp ce dermatita se referă la inflamația pielii. Cu toate acestea, eczema provoacă de obicei și alte simptome, cum ar fi leziuni ale pielii uscate, mâncărime și crăpate. Pentru a gestiona eczema, este important să colaborați cu un furnizor de asistență medicală pentru a identifica posibilii factori declanșatori și pentru a lucra la limitarea expunerii la acestea. Adoptarea unei rutine de îngrijire a pielii care include baie, utilizarea cremelor hidratante și a fi blând cu pielea este, de asemenea, importantă. Eczema severă poate include perioade de crize care pot dura multe zile sau chiar câteva săptămâni. Eczema severă vine cu complicații suplimentare dincolo de mâncărimea pielii și erupțiile cutanate și poate duce la spitalizare dacă este lăsată netratată. Persoanele cu eczemă severă prezintă, de asemenea, un risc mai mare de alergie alimentară și astm, o triangulare a afecțiunilor care apar în mod obișnuit cunoscut sub numele de Marșul Atopic.



Dermatita atopică, cel mai frecvent tip de eczemă (uneori denumită „eczemă atopică”), rezultă dintr-un sistem imunitar hiperactiv care face ca bariera pielii să devină uscată și mâncărime. Deși cauza exactă a eczemei ​​este necunoscută, cercetătorii știu că oamenii dezvoltă eczeme din cauza interacțiunii dintre gene și factorii declanșatori ai mediului. Multe persoane cu eczemă raportează adesea simptome comorbide de febră a fânului, astm alergic și alergii alimentare. Îngrijirea adecvată și consecventă a pielii este esențială în prevenirea și gestionarea eczemei. Eczema este o afecțiune cronică, inflamatorie a pielii, cu cauze complexe pe care comunitatea medicală nu le înțelege pe deplin.

Cât De Frecventă Este Eczema?



Eczemele caracterizează eczemele, incluzând mâncărime, erupții cutanate, uscăciune și alte simptome ale pielii. Eczema nu poate fi prevenită, dar erupțiile și simptomele pot fi atenuate prin gestionarea factorilor declanșatori, a modificărilor stilului de viață și, uneori, a medicamentelor.

  • Eczemele caracterizează eczemele, incluzând mâncărime, erupții cutanate, uscăciune și alte simptome ale pielii.
  • Eczema este o afecțiune complexă cu cauze care nu sunt încă pe deplin înțelese.
  • Toate provoacă piele roșie, mâncărime și adesea crăpată, dar există și simptome diferite pentru fiecare tip.
  • Este posibil să aveți nevoie de teste pentru a identifica alergiile și pentru a exclude alte boli ale pielii.
  • Pentru a preveni viitoarele erupții, utilizați în mod regulat cremă hidratantă pentru a vă menține pielea hidratată.


Copiii mici cu eczeme pot prezenta pete de piele extrem de uscate; mâncărimi ale pielii care pot duce la vezicule și infecții ale pielii din cauza zgârieturilor excesive. De asemenea, adulții pot prezenta eczeme, iar eczema adulților se dezvoltă cel mai frecvent atunci când cineva are 20 de ani sau peste 50 de ani. Simptomele eczemei ​​pot fi inconfortabile și pot perturba viața de zi cu zi. Cu toate acestea, cu un curs corect de tratament și autoîngrijire, eczema poate fi gestionată. Simptomele eczemei ​​au similarități cu alte afecțiuni care afectează pielea, cum ar fi psoriazisul, care au cauze și tratamente diferite. Un furnizor de asistență medicală sau un specialist în piele (cum ar fi un dermatolog) vă poate ajuta să obțineți un diagnostic adecvat și tratamentul adecvat.

Ce Declanșează Apariția Eczemei?



Dermatita este o afecțiune frecventă care provoacă umflarea și iritația pielii. Are multe cauze și forme și implică adesea mâncărime, piele uscată sau o erupție cutanată. Sau ar putea cauza pielea să se formeze vezicule, să se scurgă, să se formeze cruste sau să se descuameze.

Flexural Eczema: Symptoms, Causes, and Treatments – Health Central

Flexural Eczema: Symptoms, Causes, and Treatments.

Posted: Mon, 31 Jul 2023 07:00:00 GMT [source]



Un furnizor de asistență medicală poate diagnostica de obicei eczema pe baza simptomelor, a unui examen și a istoricului familial și de sănătate. De asemenea, ar putea fi necesar să se efectueze un test plasture pentru alergii sau o biopsie a pielii. Eczema este o afecțiune a pielii care provoacă pete uscate și mâncărime ale pielii. Simptomele eczemei ​​pot apărea dacă contactați un iritant sau un alergen. Există tratamente disponibile pentru a vă ajuta să gestionați simptomele, dar nu există un remediu. Dacă mâncărimea axilelor și alte simptome persistă după tratament, medicul dumneavoastră vă va recomanda teste pentru cancer. Eczema, cunoscută și sub denumirea de dermatită atopică, provoacă piele uscată, descuamată, solzoasă, cu roșeață și mâncărime.

Cum Se Tratează Dermatita Atopică?



Pentru a găsi cel mai bun tratament pentru dumneavoastră sau pentru o persoană dragă, consultați un dermatolog. De obicei, un dermatolog va crea un plan de tratament constând dintr-o rutină de îngrijire a pielii, tratamente naturiste, produse fără prescripție medicală și/sau medicamente prescrise. Este important să rețineți că ar putea dura ceva timp, precum și încercări și erori, pentru a găsi cel mai bun tratament pentru dumneavoastră sau copilul dumneavoastră. Copiii vor depăși uneori dermatita atopică sau au erupții care sunt mai puțin severe în timp. Deși dermatita atopică nu este vindecabilă, este gestionabilă cu tratamentele potrivite. Majoritatea oamenilor își pot reduce simptomele folosind creme hidratante de cel puțin două ori pe zi. Chiar dacă ești sârguincios în rutinele tale de îngrijire a pielii, poți în continuare să experimentezi erupții.
https://greatlakesglassvape.com